Kardio, zsírégető-órák

Kondi

Egyszerű gyakorlatok, garantált izzadás, hatékony állóképesség-fejlesztés. A változatos eszközökkel, steppaddal, súlyzóval, gumikötéllel és gumigyűrűvel végzett gyakorlatok egyszerre fejlesztik a keringési rendszert és feszesítik az izmokat.
Itt a helyed, ha:
- elsősorban a jó kondíció megszerzése a célod;
- szereted a változatos, dinamikus és kemény órákat;
- egyszerűen csak jobban szeretnéd érezni magad a bőrödben.

 

Has, láb, popsi

A kritikus női testtájak kerülnek a figyelem középpontjába az órán. A változatos és nagy ismétlésszámban végzett gyakorlatok laposra formálják a hasat, hatékonyan kerekítik a popsit és gyönyörűen formálják a combot.
Járj rendszeresen, ha
- épp ezek a számodra is problémás zónák;
- célzott alakformálásra van szükséged;
- gyorsan szeretnél eredményt elérni az adott testrészeken.

 

Full Body kondi

Kis, 32 ütemes nagyon egyszerű koreográfia után jön egy erősítő blokk. Ez a kettő alkot egy egészet. Ebből van az órán általában 3 db. Segít az ideális testsúly kialakításában.
A far- és lábizmok intenzív erősítése mellett nagy szerep jut a törzsizmok dolgoztatásának (pl. mellizmok, mély hátizmok, hasizmok), ami az ülőmunkát végzőknél különösen fontos.
Érdemes kipróbálni, ha
- szeretsz erősíteni;
- szereted a klasszikus aerobikot is.
 

Spinning

Szereted a kemény, állóképességet igénylő és azt maximálisan fejlesztő edzést? Próbáld ki a zenére végzett csoportos kerékpáros órát, és biztosan nem fogsz csalódni.
Járj rendszeresen, ha
- vonzanak a kihívások;
- fontos számodra a jó kondíció;
- a jó zene és a veled együtt dolgozó csoport motivál.

 

Zumba

Szórakoztató, könnyed, dinamikus afrotáncos edzés. A vidám óra segít a mindennapok pszichés terhelését oldani, a latin zene üdítően felszabadító hatású. Amerikai fitnesz szakemberek mérései szerint zumbázás közben akár 500 kalóriát is elégethetünk, vagyis fogyókúrázásra, zsírégetésre is alkalmas.
Gyere, ha van kedved:
-bulizva edzeni, miközben formálódsz és fogysz is egyben.

 

Zsírégető+ has

Erőt, állóképességet és ritmust fejlesztő, igazi "zsírgyilkos" óra, kifejezetten nőknek. Könnyen követhető koreográfiák, mely az alakformálás, zsírégetés elemeinek kombinációját tartalmazza.

 

Bailar

A bailar szó jelentése: táncolni Speciális kardio típusú táncos óra.
A dance aerobik és a latin-amerikai versenytáncok (cha-cha-cha, samba, jive) alaplépéseinek tánconkénti ötvözete.
Minden órán más-más latin-amerikai tánccal foglalkozunk, az órákon  megtanult koreográfiák nem épülnek egymásra, így bárki bármikor csatlakozhat.