Géppark

Akár kardiózni szeretnél, akár gépekkel vagy szabadsúlyokkal edzeni, nálunk a hozzád leginkább illő edzéstervet állíthatod össze. És ha kéred, ebben is segítünk.

 

Légkondicionált, világos edzőtermeinkben Technogym gépeken edzhetsz.

 

Lányok választhatják a férfiakkal közös, és a csak hölgyek számára kialakított edzőtermet is - nekünk fontos, hogy oldott légkörben edzhess. A felszereltség komplett keringésfokozó és izomfejlesztő edzésprogramok összeállítására is alkalmas. Rövid útmutatónk segít, hogy a lehető legjobban eligazodj a gépek között.

 

- Ha kezdő vagy, a gépek megismeréséhez kérd a teremedzők segítségét. Fogadd jó szívvel a tanácsaikat, segítségedre lesznek abban, hogy hatékonyan, az ízületeidet a leginkább kímélő módon használhasd a gépeket.

 

- Amennyiben gyakorlott edzőterembe-járó vagy, első alkalommal érdemes körbejárnod az összes gépet, hogy feltérképezd a lehetőségeidet, és ha van olyan gép, amelyiket még nem ismered, szintén kérd a teremedző segítségét.

 

- Ha személyi edzővel vágsz bele az edzésbe, ő minden egyes gépről elmagyarázza majd, mire való, és hogyan kell használnod.

 

- Ha az edzéseddel, a gyakorlatsorok összeállításával, a megfelelő ismétlésszám kiválasztásával kapcsolatban tanácsra van szükséged, bátran fordulj a teremedzőhöz.

 

- Ha személyre szabott edzéstervet szeretnél, csatlakozz klubtagjainkhoz, vagy dolgozz együtt egy személyi edzővel. Ő az étrended kialakításában is segítségedre lesz.

 

Számos szolgáltatással állunk rendelkezésedre, hogy edzés után frissen és feltöltődve hagyhasd el a klubot, ahová szeretettel várunk vissza.

Erősítő gépeink

Kardiogépek

Multipower - guggoló keret Run 600 - futópad
Easy power - húzódzkodó / tolódzkodó gép Step 600 - step
Legpress - lábtoló gép Glidex - karos ellipszis
Vertical - hátgép Rotex - ellipszis
Shoulder - válltoló gép Bike 600 - kerékpár
Chestpress - mellgép Recline 600 - támlás kerékpár
Rotary - törzsfordító gép Wave
Upper - melltámasztós hátgép  
Leg Extension - combfeszítő gép  
Leg Curl - combhajlító gép