• Új EDZŐNK: SZANDY

  Lakner Alexandra , Fitness Wellness instruktor + Személyi edző.  
  Szerdánként 07.00-08.00 Mélyizom órára várja a vendégeket.
 • INGYENES NIA WORKSHOP

  Dohándi Viki  Nia workshopot tart nálunk:  2018. június 27-én szerdán 18.00-19.45
  A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a recepción személyesen vagy tklubfitness@t-online mail címen lehet.
  A Nia a tánc, a gyógyító mozgásformák, illetve a különböző harcművészetek egyedülálló ötvözete, valamint a forma és szabadság játéka.  Energiára, örömre, felszabadultságra, gyógyulásra, testi, lelki, érzelmi, szellemi jólétre és mindemellett közösségre lelhetsz. A játékossága miatt a kreativitást is nagyban fejleszti.
  Bővebben
  https://www.youtube.com/watch?v=1GuO1IDu4GQ

  https://www.youtube.com/watch?v=b0YgTgDFTiQ

   

 • NYÁRI NYITVA TARTÁS VÁTOZÁS

  Júliusban és augusztusban szombaton és vasárnap 08.00-14.00-ig tartunk nyitva.

 • VÁLTOZÁSOK

  Gábor új főállású munkája miatt  június 4-től csak az esti órákban illetve hétvégén tud a jövőben órákat vállalni. Ezért az órarendünkben több változás lesz.

  Általatok is ismert, főként saját oktatóink veszik át az órákat.Valamennyien nagy szeretettel várnak Benneteket. Minden edző igyekezni fog a csoport terhelhetőségéhez igazítani az órák anyagát, így reméljük mindannyian elégedettek lesztek.

  A változás a következő órákat érinti:
  Hétfő 07.00-08.00 mélyizom: Bacsó Kriszti;
  Szerda 07.00-08.00 mélyizom: Lakner Alexandra ;
  Hetfő és Szerda 08.00-09.00 spinning: Nagy Bence;
  Szerda 17.00-18.00 kondi: Márton Rita;
  Csütörtök 08.00-09.00 alakformáló: Bacsó Kriszti;
  Péntek 09.00-10.00 has-láb-popsi: Máramarosi Rita.

 • SPINNING HELYFOGLALÁS

  A spinningórákra lehet időre helyet foglalni. A helyfoglalás ill.a lemondás a férfi recepción írásban vagy SMSben a +36 20 546 99 45 számon lehetséges. 48 órával az óra kezdése előtt van mód a lemondásra, viszont a fel nem használt foglalásért 700 Ft foglalási díjat kell utólag fizetni.

 • KÉRÉS

  Kedves Vendégeink !
  Amennyiben bérletet szeretnétek vásárolni órakezdés előtt, kérjük, hogy érkezzetek az óra előtt 10-15 perccel. Így elkerülhető lenne a recepción a torlódásból adódó várakozás.

  Köszönjük szépen megértéseteket és segítő hozzáállásotokat.

 • Németh Edit

  Ami a szívemhez igazán közel áll, az az emberek lelke, spirituális lénye, így 30 éve elkezdtem magamba gyűjteni az ezzel kapcsolatos tudást. Az évek alatt tanultam kineziológiát, reflexológiát, ayurveda masszázst, ericksoni hipnózist, spirituális választerápiát, elme-akupunktúrát, szupertudatos önfejlesztést és egyéb alternatív módszereket. Mai eszköztáram többféle kezelésből, terápiából áll, így a mindig az adott kliens számára legelőnyösebb módszert tudom alkalmazni.
  A T-klubban minden csütörtökön megtalál!
  Várom szeretettel!
  Bejentkezés:06-30-940-32-80

Hírlevél feliratkozás

Már SZÉP kártyával is fizethet

Csatlakozz!