Oktatók

1993-ban végeztem az Eü.Főiskola Gyógytornász szakán.Évekig baleseti sérültek kezelésével foglalkoztam.
1998-ban a Testnevelési Egyetem Sportmanager szakán szereztem második diplomát. A Margitszigeti Thermál Szálló terápiás részlegén folytattam pályafutásom.
2003 szeptemberétől a T-klub lelkes óraadója vagyok. Gerinctréning órákat tartok kedden és csütörtökön.
A McKenzie Mechanikai Diagnózis és Terápia Módszerét és a 3D Scoliosis terápia elemeit alkalmazom gerinc problémákkal küzdő vendégeimnél.
 

1997-ben végeztem az Egészségügyi Főiskolán gyógytornászként, majd 4 évig jártam a Testnevelési Egyetem humánkineziológia szakára. Szakmai tapasztalatot az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben szereztem. Nyitás óta lelkes oktatója vagyok a T-klubnak, ahol fitt-gerinc óráimra várok mindenkit szeretettel!!!

Továbbképzések:

3D Scoliosis Terápia Tanfolyam

Mckenzie Terápia tanfolyam

Funkcionális tréning a terápiában és a sportrehabilitációban

TRX sport medicine suspension training course

Rehabilitációs Pilates oktató (APPI)

Trigger point foam rolling tanfolyam

Hivatásos táncművészként több éves színházi előadóművészi múlttal rendelkezem. Fontosnak tartom, hogy esztétikus legyek a színpadon, ezért természetes nálam a rendszeres testépítés is. Így a tánc és a fitness különleges párosítása tetszett meg, amikor találkoztam az alakformálás új módszerével. Úgy gondoltuk Misivel, hogy , elsajátítjuk a Latin táncok és a Fitness ötvözetét a Zumbát. Így okleveles profi Zumba oktatóként is meg álljuk a helyünket. Egy igazán különleges, vérpezsdítő, vidám Zumba órára hívunk benneteket!

Hivatásos táncművészként több éves színházi előadóművészi múlttal rendelkezem. Fontosnak tartom, hogy esztétikus legyek a színpadon, ezért természetes nálam a rendszeres testépítés is. Így a tánc és a fitness különleges párosítása tetszett meg, amikor találkoztam az alakformálás új módszerével. Úgy gondoltuk Jimmyvel, hogy , elsajátítjuk a Latin táncok és a Fitness ötvözetét a Zumbát. Így okleveles profi Zumba oktatóként is meg álljuk a helyünket. Egy igazán különleges, vérpezsdítő, vidám Zumba órára hívunk benneteket!

Ha szeretnél feltöltődni, kellemesen indítani a hetedet, vagy kifújni a gőzt nap végén, mindezt kellemes környezetben, hangulatos zenékre, maximális ízületvédelemmel, változatos és hatékony gyakorlatsorokkal megvalósíthatod.
Végzettségeim:
Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Kar: gyógytestnevelő tanár
Egészségügyi Főiskola Gyógytornász szak
TFTI: aerobik sportedző, preventív gerincedző, step edző, fit-ball oktató
Gerinctornát, fit-ball, és has-hát-popsi órákat tartok.
Szeretettel várlak óráimon!

Mivel édesanyám sportoló volt gyakorlatilag a mozgás igényével és a sport szeretetével nőttem fel! Gyerekkorom óta életem része volt a fitness. Több, mint 12 éve dolgozom edzőként, első szakképesítésemet, ami egy alapfokú aerobik és step oktatói oklevél volt, még 1999-ben szereztem. 2007-ben viszont a Fitness Akadémián, aerobik szakágon sportedző lettem.

Munkám során mindig irányelvem volt az, hogy vendégeimnek segítsek kihozni magukból (edzésekkel, diétákkal, életmódváltással) a fizikai és esztétikai maximumot.

 
Több éve gyakorlok és tanítok is keleti mozgásformákat :hatha, vinyasza, yin jóga
A jóga is mint erőteljes testmozgás jelent meg az életemben, azóta viszont folyamatosan kiterjednek pozitív élettani és mentális hatásai.
A tanításom célja, hogy mint gyakorló több és minőségibb időt szentelj magadra, a fizikai testedre és elmédre egyaránt, mindeközben megőrizve és fejlesztve a tested erejét, rugalmasságát és egészségét.
 
Az óráim a fokozatosság elvét követve visznek egyre komplexebb ászanák felé, megengedve számodra a választás lehetőségét egy-egy nagyobb kihívásnál.
Várlak szeretettel és figyelemmel.

Spinning instruktorként 3+1 alapvető feladatot szeretnék teljesíteni és megvalósítani az óráimon:

 

  • figyelni a vendégekre, és tisztában lenni azzal, hogy ki miért jár az órára: állóképességet javítani, fogyni, orvosi javaslatra, kerékpáros tudását fejleszteni, vagy csak stresszt levezetni...,
  • vigyázni a vendégekre abban a tekintetben, hogy a céljaikat a legbiztonságosabb módon érjék el, ezért tartom nagyon fontosnak a pulzus kontrolállt edzést,
  • figyelni minden egyes vendégre óra közben és után is, szem előtt tartva, hogy ez nem az ő edzése,
  • és végül, de nem utolsó sorban célom: energiát és teljes feltöltődést adni minden egyes óra alkalmával…
     

Táncosként indult mozgás szeretetem, majd a BodyART lett motivációm központja. Rengeteg energiát ad tanítványaim pozitív visszajelzése a BodyART közvetlen fárasztó de jóleső hatásáról. Tudom, hogy van értelme annak a sok befektetett energiának, amit arra fordítok, hogy az óráim minél személyre szabottabbak és színvonalasabbak legyenek. 

Több, különböző jógastílust képviselő oktató segítette fejlődésemet, legfőbb gurumnak az indiai Rishikesben nevelkedő Mukesh Kotharit tekintem, akinek lenyűgöző gyakorlati és elméleti tudása, valamint az általa kialakított Bindusar Jóga tárta fel számomra a jóga művészetének valódi mélységeit. Lehetőségem volt mindemellett eljutni Indiába is, ahol a Sampoorna Yoga iskola intenzív képzésében mélyítettem ismereteimet a keleti filozófia és a meditáció gazdag világáról. Az itt szerzett tapasztataim tovább erősítették azon meggyőződésemet, hogy nyugati világunk hétköznapjaiban – még ha nem is vagyunk ennek mindig tudatában – mindannyian szomjazzuk a keleti bölcsek évezredek során felhalmozott tudását: testi, lelki és szellemi síkon egyaránt. Ha úgy érzed, életed lehetne teljesebb, ha kíváncsi vagy az indiai mozgáskultúrára, vagy egyszerűen szeretnéd mélyíteni test-tudatodat: bátran ajánlom kezdő Hatha-jóga óráimat!

1998 óta tartok aerobik órákat. Végzettségemet a Testnevelési Főiskolán szereztem, aerobik edzői-és fitness-testépítő szakon.
Óráimon külön testrészeket dolgoztatok meg, segédeszközként steppadot, súlyzót, labdát, szalagot használok.
Egyszerű, dinamikus, jól követhető az óra, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom.
Gyere el hozzám, ha szép, tónusos alakot szeretnél vidám hangulatban és a legnépszerűbb mai slágerek mellett!

 

Aerobik és személyi edzőként rajongok a kőkemény edzésekért, ugyanakkor gyógytornászként ha kell, egyénre szabom csoportos óráimat. A változatos és sokoldalú edzés híve vagyok, ez óráim mozgás-, ritmus- és eszközvilágából egyaránt tükröződik.Várok mindenkit  a Fit-Fusion órákra, aki fogyni és erősödni szeretne, aki szeretne jó hangulatban, dinamikus zenére, hatékonyan edzeni!

Itthon tartózkodásom idején az Állami Operaház balett művésze voltam.
Néhány hónapja költöztem haza Kaliforniából, ahol pilates, aerobic és aquafitness órákon túl a Broadway Dance Center-nél balettot tanítottam.

A pilates órákon különös hangsúlyt fektetek a helyes testtartásra, a hatékonyságra és változatosságra.
Mottó: " Élj tudatosan, ne a szokás hatalmában"

A chi-kung taichi tanfolyam a tradicionális kínai belső energiafejlesztő mozgássort, a taichi és a chi-kung formák ötvözeteként építi fel.

A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen államvizsgáztam, mint mozgásművész, koreográfus.
2 éve ismerkedtem meg a fitnesz világával, ami szerelem volt első „találkozásra”. Úgy
gondoltam, hogy remek kiegészítője lehetne a táncnak, ezért beiratkoztam a Fitness Company
aerobik sportoktató képzésére, hogy eddigi tudásomat bővítsem, kiegészítsem.
Fontosnak tartom, hogy a rendszeresség legyen az egyik alappillére a közös munkánknak. A
rendszeresség a sikerélmények által kitartásra buzdít, a kitartás pedig mindig meghozza a
gyümölcsét, azaz az egészséget, a tudatosságot, a testi-lelki harmóniát.

 

Nagy Bence vagyok, amatőr kerékpár versenyző és spinning oktató.
15 éve foglalkozom országúti kerékpározással, ifiként és seniorként a KSI és a BVSC pályacsapatát erősítettem és mellette kerékpáros futárkodtam.

Szeretnél jobb állóképességet, gyorsabb észjárást, hogy jobban fel tudd venni a mindennapok pörgő ritmusát?

Akár kezdő, vagy haladó vagy itt a helyed!  Országúti kerékpáros edzési elemekre épülő órámon, teljes pulzuskontroll mellett, a szívedet nem túlerőltetve edzünk, a maximális hatékonyság elérése érdekében.  A spinningben elérhető összes mozgásforma ( síkon futás, - jumpolás, sprint, ülve ,- kiállva mászás, futás a hegyen, hegyi sprint) segítségével egy stabil aerób alap felépítése után, funkcionális atletikus izmokat építünk fel.

Gyógytornász és aerobic oktató vagyok. Óráimat végigköveti a gyógytornász szemlélet, melyeken kiemelt hangsúlyt fordítok a gyakorlatok pontos kivitelezésére, a helyes testartásra, hogy vendégeim számára minél biztonságosabbá tegyem a mozgást.

Törekszem a változatos óra felépítésre, hogy ez által színesebbé tegyem az itt töltött időt.

Évente többször léböjt hétvéget is szervezek, hol a célom az egészségtudatos életmód népszerűsítése.

Az elmúlt években egyre többet foglalkozom a testi-lelki harmónia megteremtésének fontosságával, ezért az elmúlt időszakban gerincjógával is foglalkozom. Az ott megszerzett tapasztalataimat igyekszem az óráimon is kamatoztatni.

Szeretettel várok az óráimra minden vendéget, aki a mozgás örömét, jótékony hatását velem együtt szeretné megélni.