Oktatók

1993-ban végeztem az Eü.Főiskola Gyógytornász szakán.Évekig baleseti sérültek kezelésével foglalkoztam.
1998-ban a Testnevelési Egyetem Sportmanager szakán szereztem második diplomát. A Margitszigeti Thermál Szálló terápiás részlegén folytattam pályafutásom.
2003 szeptemberétől a T-klub lelkes óraadója vagyok. Gerinctréning órákat tartok kedden és csütörtökön.
A McKenzie Mechanikai Diagnózis és Terápia Módszerét és a 3D Scoliosis terápia elemeit alkalmazom gerinc problémákkal küzdő vendégeimnél.
 

1997-ben végeztem az Egészségügyi Főiskolán gyógytornászként, majd 4 évig jártam a Testnevelési Egyetem humánkineziológia szakára. Szakmai tapasztalatot az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben szereztem. Nyitás óta lelkes oktatója vagyok a T-klubnak, ahol fitt-gerinc óráimra várok mindenkit szeretettel!!!

Továbbképzések:

3D Scoliosis Terápia Tanfolyam

Mckenzie Terápia tanfolyam

Funkcionális tréning a terápiában és a sportrehabilitációban

TRX sport medicine suspension training course

Rehabilitációs Pilates oktató (APPI)

Trigger point foam rolling tanfolyam

Gyermekkorom óta sportolok, 15 évig karatéztam,majd 5 évig dolgoztam karate edzőként. 1998-tól foglalkozom aerobikkal és annak oktatásával. Az óráimat a jó hangulat és a változatosság jellemzi.
Végzettségeim:
Karate edző, aerobik oktató (TE), testépítő-fitness edző, nemzetközi swin cycling oktató.

Hivatásos táncművészként több éves színházi előadóművészi múlttal rendelkezem. Fontosnak tartom, hogy esztétikus legyek a színpadon, ezért természetes nálam a rendszeres testépítés is. Így a tánc és a fitness különleges párosítása tetszett meg, amikor találkoztam az alakformálás új módszerével. Úgy gondoltuk Misivel, hogy , elsajátítjuk a Latin táncok és a Fitness ötvözetét a Zumbát. Így okleveles profi Zumba oktatóként is meg álljuk a helyünket. Egy igazán különleges, vérpezsdítő, vidám Zumba órára hívunk benneteket!

Hivatásos táncművészként több éves színházi előadóművészi múlttal rendelkezem. Fontosnak tartom, hogy esztétikus legyek a színpadon, ezért természetes nálam a rendszeres testépítés is. Így a tánc és a fitness különleges párosítása tetszett meg, amikor találkoztam az alakformálás új módszerével. Úgy gondoltuk Jimmyvel, hogy , elsajátítjuk a Latin táncok és a Fitness ötvözetét a Zumbát. Így okleveles profi Zumba oktatóként is meg álljuk a helyünket. Egy igazán különleges, vérpezsdítő, vidám Zumba órára hívunk benneteket!

Ha szeretnél feltöltődni, kellemesen indítani a hetedet, vagy kifújni a gőzt nap végén, mindezt kellemes környezetben, hangulatos zenékre, maximális ízületvédelemmel, változatos és hatékony gyakorlatsorokkal megvalósíthatod.
Végzettségeim:
Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Kar: gyógytestnevelő tanár
Egészségügyi Főiskola Gyógytornász szak
TFTI: aerobik sportedző, preventív gerincedző, step edző, fit-ball oktató
Gerinctornát, fit-ball, és has-hát-popsi órákat tartok.
Szeretettel várlak óráimon!

Mivel édesanyám sportoló volt gyakorlatilag a mozgás igényével és a sport szeretetével nőttem fel! Gyerekkorom óta életem része volt a fitness. Több, mint 12 éve dolgozom edzőként, első szakképesítésemet, ami egy alapfokú aerobik és step oktatói oklevél volt, még 1999-ben szereztem. 2007-ben viszont a Fitness Akadémián, aerobik szakágon sportedző lettem.

Munkám során mindig irányelvem volt az, hogy vendégeimnek segítsek kihozni magukból (edzésekkel, diétákkal, életmódváltással) a fizikai és esztétikai maximumot.

Szereted az aerobikot, szeretsz szólóban táncolni? Gyere és próbáld ki ezt az óratípust!
A bailar szó jelentése: táncolni Speciális kardió típusú táncos óra.
A dance aerobik és a latin-amerikai versenytáncok (cha-cha-cha, samba, jive) alaplépéseinek tánconkénti ötvözete.
Minden órán más-más latin-amerikai tánccal foglalkozunk, az órákon megtanult koreográfiák nem épülnek egymásra, így bárki bármikor csatlakozhat.
Ez a fúzió korra és nemre való tekintet nélkül ajánlható bárkinek, aki több önbizalmat, kisugárzást, magabiztosságot, felszabadultságot, egészséges testtartást, jó közérzetet, feszes popsit és combokat szeretne elérni.
A Bailar Aerobik megmozgatja testet, a szellemet, ezáltal teljeskörű kikapcsolódást és edzést kínál.

 

Nagy Bence vagyok, amatőr kerékpár versenyző és spinning oktató.
15 éve foglalkozom országúti kerékpározással, ifiként és seniorként a KSI és a BVSC pályacsapatát erősítettem és mellette kerékpáros futárkodtam.

Szeretnél jobb állóképességet, gyorsabb észjárást, hogy jobban fel tudd venni a mindennapok pörgő ritmusát?

Akár kezdő, vagy haladó vagy itt a helyed!  Országúti kerékpáros edzési elemekre épülő órámon, teljes pulzuskontroll mellett, a szívedet nem túlerőltetve edzünk, a maximális hatékonyság elérése érdekében.  A spinningben elérhető összes mozgásforma ( síkon futás, - jumpolás, sprint, ülve ,- kiállva mászás, futás a hegyen, hegyi sprint) segítségével egy stabil aerób alap felépítése után, funkcionális atletikus izmokat építünk fel.

Spinning instruktorként 3+1 alapvető feladatot szeretnék teljesíteni és megvalósítani az óráimon:

 

  • figyelni a vendégekre, és tisztában lenni azzal, hogy ki miért jár az órára: állóképességet javítani, fogyni, orvosi javaslatra, kerékpáros tudását fejleszteni, vagy csak stresszt levezetni...,
  • vigyázni a vendégekre abban a tekintetben, hogy a céljaikat a legbiztonságosabb módon érjék el, ezért tartom nagyon fontosnak a pulzus kontrolállt edzést,
  • figyelni minden egyes vendégre óra közben és után is, szem előtt tartva, hogy ez nem az ő edzése,
  • és végül, de nem utolsó sorban célom: energiát és teljes feltöltődést adni minden egyes óra alkalmával…
     

Lakner Alexandra vagyok, Fitness Wellness instruktor + Személyi edző. 2016-ban végeztem a Szinergia Szakképző Iskolában. Kiskoromtól kezdve a sport jelen van az életembe, kipróbáltam sok sportágat, melyeket verseny és hobby szinten is űztem: Úszás, 5tusa, Szertorna, Akrobatikus Pompon, Akrobatikus Rock and Roll. 
Ha eljössz az órámra garantálom hogy nem fogod megbánni és boldogan fogsz távozni.

 

Táncosként indult mozgás szeretetem, majd a BodyART lett motivációm központja. Rengeteg energiát ad tanítványaim pozitív visszajelzése a BodyART közvetlen fárasztó de jóleső hatásáról. Tudom, hogy van értelme annak a sok befektetett energiának, amit arra fordítok, hogy az óráim minél személyre szabottabbak és színvonalasabbak legyenek. 

Több, különböző jógastílust képviselő oktató segítette fejlődésemet, legfőbb gurumnak az indiai Rishikesben nevelkedő Mukesh Kotharit tekintem, akinek lenyűgöző gyakorlati és elméleti tudása, valamint az általa kialakított Bindusar Jóga tárta fel számomra a jóga művészetének valódi mélységeit. Lehetőségem volt mindemellett eljutni Indiába is, ahol a Sampoorna Yoga iskola intenzív képzésében mélyítettem ismereteimet a keleti filozófia és a meditáció gazdag világáról. Az itt szerzett tapasztataim tovább erősítették azon meggyőződésemet, hogy nyugati világunk hétköznapjaiban – még ha nem is vagyunk ennek mindig tudatában – mindannyian szomjazzuk a keleti bölcsek évezredek során felhalmozott tudását: testi, lelki és szellemi síkon egyaránt. Ha úgy érzed, életed lehetne teljesebb, ha kíváncsi vagy az indiai mozgáskultúrára, vagy egyszerűen szeretnéd mélyíteni test-tudatodat: bátran ajánlom kezdő Hatha-jóga óráimat!

1998 óta tartok aerobik órákat. Végzettségemet a Testnevelési Főiskolán szereztem, aerobik edzői-és fitness-testépítő szakon.
Óráimon külön testrészeket dolgoztatok meg, segédeszközként steppadot, súlyzót, labdát, szalagot használok.
Egyszerű, dinamikus, jól követhető az óra, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom.
Gyere el hozzám, ha szép, tónusos alakot szeretnél vidám hangulatban és a legnépszerűbb mai slágerek mellett!

 

A Semmelweis Egyetemen végeztem gyógytornász szakon. Így lett belőlem itt a T-klubnál lelkes vendégből lelkes oktató.
Nagyon fontosnak tartom a rendszeres mozgást testi-lelki egészségünk megőrzésében.Én pedig szeretnék ehhez segítség lenni!
Az órákon célom a teljes átmozgatás, az izomerő- és egyensúlyfejlesztés, az egészséges testtudat kiépítése és a tartásjavítás. Mindez természetesen maximális gerinc és ízületvédelem mellett. Szeretettel várlak fit-gerinc óráimon, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Aerobik és személyi edzőként rajongok a kőkemény edzésekért, ugyanakkor gyógytornászként ha kell, egyénre szabom csoportos óráimat. A változatos és sokoldalú edzés híve vagyok, ez óráim mozgás-, ritmus- és eszközvilágából egyaránt tükröződik.Várok mindenkit  a Fit-Fusion órákra, aki fogyni és erősödni szeretne, aki szeretne jó hangulatban, dinamikus zenére, hatékonyan edzeni!

Itthon tartózkodásom idején az Állami Operaház balett művésze voltam.
Néhány hónapja költöztem haza Kaliforniából, ahol pilates, aerobic és aquafitness órákon túl a Broadway Dance Center-nél balettot tanítottam.

A pilates órákon különös hangsúlyt fektetek a helyes testtartásra, a hatékonyságra és változatosságra.
Mottó: " Élj tudatosan, ne a szokás hatalmában"

A chi-kung taichi tanfolyam a tradicionális kínai belső energiafejlesztő mozgássort, a taichi és a chi-kung formák ötvözeteként építi fel.

A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen államvizsgáztam, mint mozgásművész, koreográfus.
2 éve ismerkedtem meg a fitnesz világával, ami szerelem volt első „találkozásra”. Úgy
gondoltam, hogy remek kiegészítője lehetne a táncnak, ezért beiratkoztam a Fitness Company
aerobik sportoktató képzésére, hogy eddigi tudásomat bővítsem, kiegészítsem.
Fontosnak tartom, hogy a rendszeresség legyen az egyik alappillére a közös munkánknak. A
rendszeresség a sikerélmények által kitartásra buzdít, a kitartás pedig mindig meghozza a
gyümölcsét, azaz az egészséget, a tudatosságot, a testi-lelki harmóniát.