Személyi edzők

2006-ban fejeztem be tanulmányaimat a Testnevelési Egyetem, Testnevelő-tanár szakán, valamint ezzel egy időben szereztem meg a Testépítés-fitness szakedzői oklevelem.
Sportmúltamból kiindulva hiszem azt, hogy egy színvonalasan felépítet és egyénre szabott edzésprogrammal, bárki elérheti az áhított célját. Én ebben nyújtok segítséget.
Várom mindazokat, akik fogyni, illetve minőségi izomtömeget szeretnének, vagy csak egyszerűen minőségi sportra vágynak.

Gyermekkorom óta sportolok, 15 évig karatéztam, majd 5 évig dolgoztam karate edzőként.
Több országos illetve nemzetközi bajnoki eredményt értem el.
1994. Shito-ryu Európa kupa: bronz, 1997. Maccabi játékok Izrael: ezüst.
1998-tól foglalkozom aerobikkal és annak oktatásával. A szakmai tudásom nagy részét Kiss Dávid aerobik- és személyi edzőnek köszönhetem.
Az elmúlt évek során több edzőteremben dolgoztam aerobik oktató, személyi- terem edző és recepciós munkatársként. Jelenleg aerobik és személyi edzőként dolgozom.

Végzettségeim:

1997. OTSH-TF KARATE EDZŐ
2003. TESTNEVELÉSI EGYETEM: AEROBIK OKTATÓ
2003. TE: TESTÉPÍTŐ- FITNESS EDZŐ
2003. NEMZETKÖZI SWIN CYCLING OKTATÓ
2005. MAGYARORSZÁGI LOVAS OKTATÓ - TÚRAVEZETŐ
 

1998 óta vagyok aerobikoktató és 2008 óta személyi edző. Végzettségem a Testnevelési Egyetemen szereztem. Hobbim a munkám. Célom, hogy megszerettethessem a sport, a mozgás örömét valamint az egészséges életmódot másokkal is.
Számos elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal várok szeretettel minden kedves vendéget, aki fogyni szeretne vagy izmosodni, szálkásodni valamint állóképességet növelni.