Személyi edzők

1998 óta vagyok aerobikoktató és 2008 óta személyi edző. Végzettségem a Testnevelési Egyetemen szereztem. Hobbim a munkám. Célom, hogy megszerettethessem a sport, a mozgás örömét valamint az egészséges életmódot másokkal is.
Számos elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal várok szeretettel minden kedves vendéget, aki fogyni szeretne vagy izmosodni, szálkásodni valamint állóképességet növelni.

Hitvallásom, hogy a testedzés örömöt, élményt, kikapcsolódást nyújtson mindazoknak akik úgy döntenek, hogy változtatni szeretnének eddigi életvitelükön. Célom, hogy magára az edzésre ne csak mint mozgásra, hanem egy olyan energiaforrásra tekintsenek leendő vendégeim, amitől egészségesebbek és sikeresebbek lehetnek a mindennapi életben is. Társadalmunk fő problémái az elhízás, a cukorbetegség, anyagcserezavarok és gerincproblémák az elmúlt években jelentős mértékben megnőttek bármilyen korosztályról is legyen szó! Szeretnék segítséget nyújtani a kitűzött célok elérésében, megoldást és lehetőséget a problémákra. Ha viszont egy jót edzenél, vagy fogyni és formálódni, netán izomtömeget szeretnél növelni akkor is várlak sok szeretettel!

Végzettségeim: Fitness Instruktor - Fitness Company;  Személyi Edző - Fitness Company

Versenyszerűen sportoltam: 15 év kosárlabda, vízilabda, labdarúgás; 

A fitnesz és a testépítés világa már kissebb koromban magával ragadott. Bár eleinte csak kiegészítő sportágként foglalkoztam vele, mára ez a szenvedély hivatássá vált. Edzőként a célom, hogy elindítsam az embereket az életmódváltás útján és segítsem a fejlődésüket.
Egész életemben sportoltam, és bár több sportágat is kipróbáltam, a legtöbb tapasztalatot rögbijátékosként gyűjtöttem. A válogatott keretében rengeteget tanultam az amatőr sport szellemiségéről és az egészséges életmódról. Most ezzel a tudással szeretnék segíteni másoknak abban, hogy elérjék céljaikat, legyen szó erőfejlesztésről vagy egészségmegőrzésről.
Keress bátran ha,
- fogyni szeretnél
- tömeget növelnél
- javítanál az állóképességeden vagy egészségesebb életmódra váltanál.

Gyermekkorom óta meghatározó szerepet tölt be a sport az életemben, ennek köszönhetően számos mozgásformát kipróbáltam már. Versenyszerűen jazz baletteztem, ritmikus gimnasztikáztam, későbbiekben a rúdakrobatika, légi karika világával ismerkedtem meg. Számomra a legnagyobb öröm és kiteljesedés amikor csapatban dolgozhatok, egy közös cél érdekében, ezért is választottam hivatásomnak a személyi edzőséget. Legfontosabbnak tartom, hogy minél több vendégemnek megmutassam, hogy a rendszeres testmozgással és egészségtudatos táplálkozással egy megfelelő külső-belső harmóniát lehet teremteni.  Ha úgy érzed segítségre, motivációra lenne szükséged a változásban, keress bátran és együtt kialakítunk egy számodra megfelelő edzésprogramot, legyen szó testsúlycsökkentésről, tömegnövelésről, megfelelő egészségi állapot fenntartásáról, erőfejlesztésről, vagy akár állóképesség javításról.

Jelenlegi  végzettségeim:
-IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz instruktor  EQF Level 3
-IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Személyi edző EQF Level 4
-Bánkúti Gabriella tanfolyama - Spartan Food
-Bánkúti Gabriella tanfolyama - Spartan Mobility