Házirend

A T - klub Fitness Házirendje a T - klub területén tartózkodó összes vendégre vonatkozik.


A Házirend a recepciókon és az öltözőkben kifüggesztésre került, a honlapunkon szintén megismerhető. Kérünk mindenkit a Házirend betartására, mert ellenkező esetben a vendég kizárja magát a T-klubból.

 

A táncóráink csak bérlettel vehetők igénybe (kivétel esetenkénti napijegy). A bérlet névre szól, az adott kurzusra és az előre megadott fix dátumokra érvényes. Hiányzáskor a bérlet árából sajnos nem tudunk visszatéríteni. Ilyenkor szólj az oktatónak, és segít majd bepótolni az elmulasztott tananyagot.

 

Bérleteket legkésőbb az adott tanfolyam első órája előtt kell megvenni.  Lehet fizetni: átutalással , Szép Kártyával vagy készpénzzel a recepción.

 

Beiratkozáskor mindenki egy adatlapot tölt ki. Név, telefonszám, e-mail cím megadásával lehetővé teszed, hogy az aktuális információkat részedre elküldjük. (pl. kurzus időpontok, szünetek időpontjai, össztánc, báli jelentkezés, hiányzás bepótlása, stb.) A személyes adatokat harmadik fél részére nem adjuk ki.

 

A termekbe utcai cipővel nem, kizárólag "váltócipőben" szabad bemenni. A váltócipő nem más, mint egy megtisztított talpú utcai cipő vagy speciális tánccipő. A recepció mellett található nyitott "fogas-gyors öltöző" szolgál ezek tárolására. A női ill. férfi öltözőkben bérlet ellenében öltözőszekrény is igénybe vehető. (lásd Házirend, fitness oldal)

 

Az érvényben lévő táncbérlettel a szaunát is használhatod. (lásd Házirend, fitness oldal)

 

Egy évben többször össztáncot szervezünk.  Az össztáncok a bérlettel rendelkezőknek ingyenesek. Ekkor lehet a táncórákon megtanult lépéseket szépíteni, ill. a hiányzások tananyagát pótolni. Az időpontokról az értesítést e-mail-ben küldjük.

 

A kurzusok egymásra épülnek. Haladó szintek automatikusan követik az előző szinteket. Egy adott kurzus részének vagy egészének kihagyását követően becsatlakozás lehetséges, viszont hogy melyik szintre történhet meg, azt a tananyag függvényében a Tánciskola vezetője határozza meg. Ugyancsak az ő feladata a szintváltások szervezése, eldöntése. Általában két variáció van: vagy egy alacsonyabb szintre történik a becsatlakozás, vagy felzárkózást követően egy haladóbb csoportba kerülhet a táncos.

 

  • Kérünk mindenkit, vigyázzon személyes tárgyaira és értékeit helyezze el az értékmegőrzőben. Az öltözőben vagy máshol hagyott tárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni.
  • A T - klub területén nem lehet dohányozni, alkoholt fogyasztani.
  • Bármiféle reklámot csak a T - klub vezetőjének engedélyét követően szabad a T - klub területén elhelyezni.
  • A talált tárgyakat a recepción kell leadni.
  • Kérjük a műanyag flakonokat a kijelölt szemetesbe dobjátok.
  • Az esti táncórák idején (17 óra után) a parkolás ingyenes.
  • Valamennyiünk kellemes itt tartózkodása érdekében kérjük a tisztaságot megőrizni.