Táncoktatók

Társastánc oktató

Középiskolás koromban iratkoztam be életem első tánctanfolyamára. Innentől kezdve nem létezett más a számomra, csak a tánc.

 

Sok évnyi versenyzés után standard táncokból eljutottam arra a legmagasabb szintre - "S" - amely korábban elérhetetlennek tûnt számomra.

 

A táncban és a táncórákban megtaláltam mindazt, amire nekem szükségem volt: a szabadságot, az önkifejezést, barátokat és a szerelmet.

06 30 440 9718

Társastánc oktató

12 évesen ismerkedtem meg a társastánc/versenytánc világával, amely azonnal magával ragadott. Sok szép eredménnyel a hátam mögött úgy döntöttem, hogy tudásomat másoknak is szeretném átadni.

 

Célom, hogy minél többen megismerjék és megszeressék e gyönyörű műfajt.

Örülök, hogy tánctanárként részese lehetek annak a csodás folyamatnak,

hogy a bátortalan jelentkezőkből,  kreatív és magabiztos táncosok válnak.

Társastánc oktató

Egy táncos TV-műsornak a hatására döntöttem el, hogy táncolni szeretnék. Először a kubai salsával ismerkedtem meg, de később rátaláltam a társastáncra, és rájöttem, hogy ez a műfaj sokkal közelebb áll a szívemhez.

 

Azóta is rabja vagyok ennek a csodálatos világnak. Tánctanárként célom az, hogy a táncot nem csak a hölgyekkel, hanem az urakkal is megszerettessem.

Társastánc oktató

Gyermekkoromban ismerkedtem meg a tánccal. Kijártam a kezdő, haladó szinteket és tudtam, hogy ennek még lesz folytatása. Számtalan táncmesternél tanultam és célom, hogy tudásomat, a tánc örömét minél több párnak átadjam.

Társastánc oktató

A tánc az, amivel Én a legjobban ki tudom fejezni önmagam és régi vágyam teljesült azáltal, hogy taníthatom azt, ami az egyik legcsodálatosabb az életemben.

 

Így nemcsak én élhetem át a boldogságot tánc közben, hanem a hozzájárulásommal sok ember felfedezi magában ugyanezt az érzést...

Salsa oktató

1992-ben kezdtem táncolni. Hét évig voltam a versenytánc berkeiben, főleg a latin kategóriában mozgolódtam.

 

1999 óta viszont azonban csak a salsával foglalkozom. Tanultam Magyarországon élő kubai emberektől és Kubában is belekóstoltam a salsa érzésébe.

Társastánc oktató

Viszonylag későn, ismerkedtem meg a versenytánc világával, ami rögtön magával ragadott és azóta is az életem szerves részét képezi. 

 

Gyógymasszőr és gyógytornász tanulmányaim mellett a tánc nagyon fontos szerepet tölt be az életemben.  Több éves oktatói tapasztalattal a hátam mögött, óráimon szeretném elérni azt, hogy a tánc mindenki számára remek kikapcsolódás és feltöltődés legyen.

 

Társastánc oktató

 

Gyermekkorom óta a társastánc határozza meg az életem.

Sok szép eredményt, élményt adott nekem ez a mozgásforma.

Célom, hogy minél több emberhez eljutassam a tánc szeretetét.