Rólunk-írták

A tánc és a zene alapvetően egy örömteli, vidám dolog, hát még ha ezt azzal közösen teheti az ember, akit szeret. A T-klubban a táncóra egy közös program a számunkra a férjemmel, még egy örömteli élmény (persze sok más mellett) ami minket összeköt.     
Sándi Gabi
Nekem különösen az tetszik, hogy nem csak sorokat tanulunk, hanem variálhatom a tanultakat.  Azaz bizonyos mértékig kiélhetem kreativitásomat....
Geffert László
Mozgásszegény életünkben áldás egy ilyen szuper  tánciskola!!!!
Dobos Mária
Köszönöm azt a rendkívül profi, ugyanakkor végtelenül közvetlen hozzáállást. Igazán családias, baráti, jó hangulatú légkör uralkodik a táncórákon, tánctáborban, össztáncon…Ezek az alkalmak nemcsak a tánctanulást szolgálják, hanem egyben felemelő közösségi élmények is, ugyanakkor egy párnak a tánc egyben bensőséges élmény is, amikor egymásra figyelnek. Most végre van egy közös hobbink a párommal!   És még valami: a tánciskolában csupa jókedélyű ember vesz bennünket körül. Olyan jó, hogy itt általában mindenki az élet napos oldalát próbálja nézni, és nem a sötétet! Köszönjük Nektek!  
Barta Orsolya
Szuper, hogy sok programot szerveztek pl a tábor, bál és össztánc. Ezek olyan élményt nyújtanak mindig, amiért nagyon jó táncolni a T-Klubban. A táncóra kikapcsolódás a napi mókuskerékből, különösen, ha új figurát vagy koreográfiát tanulunk. Akkor annyira kell figyelni, hogy másra nem tudok gondolni. Az óra végén már eszembe sem jutnak az élet problémái.   
Csikai Erika
Mindig is szerettem táncolni és nagyon jó hogy ezt kulturált körülmények között tehetem a párommal. Nagyon jók és színvonalasak a külön programok és táborok. Jó érzés hogy ha meghallunk egy zenét már tudjuk mit kell rá lépni. Testedzésnek sem utolsó nagyon jól megmozgat és kellemesen ellazít egy nehéz nap után amikor nem kis teljesítmény pontosan beesni és ha ez nem is mindig sikerül ki nem hagynánk emiatt egy  alkalmat sem.
Erdődi Csilla
A tánciskolában jobban érzem magam, mint a TV előtt... és itt a feleségem csak rám figyel !
Ferenczy András
Végre egy olyan szórakoztató kikapcsolódás, ahol mozogni kell és nem enni. :-) Nagyon jó a társaság és a hangulat. Élvezet nálatok táncolni tanulni.  
Pferschy Emese
Kikapcsol, mozgat, fitté életvidámmá tesz ebben a depressziós világban. Kicsit késve jöttünk rá ezekre a dolgokra, de a gyermekeinket és unokáinkat már arra ösztönözzük, hogy ők is tanuljanak táncolni. A tánc egy jó szórakozás, testedzés, terápia a depresszió és rosszkedv ellen. Összehozza az embereket, szorosabbá teszi a kapcsolatokat. Még fontosabb ez olyanoknak akik esetleg több évtizede élnek együtt mert minden kapcsolat megkopik ha nem dolgoznak a megújításán. És ebben nektek akik az egészet csináljátok óriási szerepetek van! 
Szénási Juli és Sanyi
Az én koromban az embernek már nem túl sok választása van, vagy a kíméletes testmozgást részesti előnyben, vagy az orvosi rendelők várójában kortársai társaságában a tablettáit számolgatja. Én úgy gondoltam még húznám egy darabig és inkább egy olyan testmozgást végzek, mely egyben szórakozás és akár életforma is lehet. Így kerültem párommal közétek és azóta kissé lelassultak bennem az öregedési folyamatok,legalábbis így érzem.
Návay Sándor

Oldalak