Tudnivalók

 

Bérlet:

A bérletet a recepción tudod megvásárolni. A bérlet egy kis kártya, amit őrizz meg a tanfolyam végéig, mert csak ez a kártya jogosít fel a terembe való belépésre.

 

Az érvényben lévő táncbérletteL a szaunák és az össztáncaink / T-klubban és külsős helyszíenen tartottak is /

ingyenesen igénybevehetőek.

 

 

Partner

Mivel a tanult táncok páros táncok, ezért célszerű partnert hozni.

Lehet partner nélkül is jelentkezni, hiszen mindenkinek igyekszünk partnert keresni. Fontos az első órán való részvétel, mert ott derül ki, hogy kinek van párja és kinek nincs.

 

Társastánc és West Coast Swing óráinkon mindig a fix partnereddel táncolhatod végig az órát, míg a salsa óráinkon a tánc része a párcsere.

 

 

Párcsere:

Van, aki a saját párjával közösen szeretne kikapcsolódni egy rohanó nap után, és van, aki szereti a folyamatos párcserét. Nálunk mindkettőt kipróbálhatod.

 

Társastánc óráinkon fix partnereddel táncolhatod végig az órát míg a salsa órákon a tánc része a párcsere.

 

 

Tánctanulási időszak:

Nagyon fontosnak tartjuk az alapok kellő elsajátítását.
Nagyjából 3 kurzus szükséges ahhoz, hogy egy kezdő szintű pár bátran kombinálja a tanult lépéseket egy zenés-táncos rendezvényen.

 

Fontos tudni, hogy minden embernek más a tempója és ez nem feltétlenül tehetség kérdése, hanem életkoré, gátlásoké, előzetes képzettségé stb. Nálunk mindenki a saját tempójában haladhat.

 

A lényeg nem a gyors és felületes tanuláson van, hanem azon, hogy élvezd a táncot, a táncórát, a kikapcsolódást.

 

 

Gyakorlás:

Óráinkon, az új anyagon, a mindenkori ismétlésen túl, fontosnak tartjuk a szabad gyakorlást. Sok mindent meg tudunk tanítani, de a rutint csak a szabadon táncolások adják meg. Nálunk minden órán van erre lehetőséged.


A kezdő társastáncórák végén, az új anyagról írásos tájékoztatót adunk, így a tanultak akár otthon is újra felidézhetőek.

 

 

Öltözet:

Bármilyen kényelmes utcai öltözet megfelelő és mindenképpen hozzál magaddal váltócipőt. Kerülendő a sportcipő, a bakancs, valamint a csizma és a papucscipő.