Móczárné Jobbágy Réka

0612260756
tklubfitness@t-online.hu

 

Lassan két évtizede a csoportos fitnesz órák jelentik a fő sporttevékenységet az életemben, amiben újra és újra megtapasztalom a zenére végzett közös mozgás motiváló erejét. Építőmérnökként irodában dolgozva különösen fontosnak tartom a rendszeres szabadidős, rekreációs célú mozgást a testi és lelki egészség megőrzése szempontjából.
Alakformáló óráimon a feladatokat úgy állítom össze, hogy a „kritikus területek” mellett a hát- és core izomzatra is mindig jusson egy kis figyelem. Szeretném, hogy mindenki megtalálja a kihívást, ezért a különböző edzettségi szintű vendégek megfelelő terheléséhez a gyakorlatokra könnyebb-nehezebb alternatívát is mutatok.
Csoportos fitnesz instruktorként igyekszem az edzéseken motiváló környezetet teremteni. A prevenció elvét szem előtt tartva segítek, hogy elérd céljaidat – legyen az akár egészségmegőrzés, fogyás, alakformálás, vagy éppen az erő-állóképességed fejlesztése -, megszabadulj a napi stressztől és végül fizikailag kellemesen elfáradva, lelkileg feltöltődve indulj tovább.
Várlak szeretettel és nagy lelkesedéssel óráimra!