Nagy Adrienn

0612260756
tklubfitness@t-online.hu

 

Nagy Adrienn jógaoktató vagyok, alábbi óratípusokban várlak szeretettel:

A kezdő jógaórákon egy könnyedebb, teljes testet átmozgató órán vehetsz részt. Megismerkedhetsz az alap ászanákkal, illetve megtanulhatod, hogy gyakorlás közben hogyan szinkronizáld a mozgásod a légzéseddel, ami segít megszabadulni a testben és az elmében lévő feszültségtől. Ezen az órán elsősorban a nyújtásra, mobilizálásra koncentrálunk, illetve erősítjük a mélyizmokat, ezáltal stabilizálva az ízületeket.

Ajánlott mindazoknak, akik még sosem jógáztak vagy régóta nem végeztek rendszeres testmozgást, de azoknak is, akik csak egy könnyedebb jógával szeretnék felfrissíteni a testüket és idegrendszerüket.

A gerincjóga preventív gyakorlatai elsősorban a fizikai test egészségének megőrzésére, helyreállítására koncentrálnak, melyek többek között helyreállítják a test egyensúlyát, segítenek feloldani az ízületek merevségét, javítják a mozgékonyságot, a vérkeringést, fejlesztik az állóképességet és erősítik az idegrendszert. Segít a mozgásszegény életmódból adódó különböző mozgásszervi problémák (pl. hát, derék, nyak, váll, stb. fájdalom) megelőzésében.