Gréczi Máté

06209908638
mate.greczi@gmail.com

 

5 éves korom óta tölti ki az életem a sportolás, különösképp a karate. Az első versenyeimtől, egészen a felnőtt korig tartó
élsportig,válogatottságig. Közben beleszerettem abba a tevékenységbe,hogy átadhatom a tudásom a
fiatalabbaknak, így el kezdtem edzői karrierem immáron 8 éve.

Az edzéseim nem csak egy egyszerű fitness óra lehetőségét kínálják, hanem egy valódi életmódot, ahol felnőttek koordinációjukat, hajlékonyságukat és állóképességüket fejleszthetik. Számomra a hagyományos „gyúrós” módszerek nem elegendőek, ezért szenvedéllyel és elkötelezettséggel alkalmazom a különböző funkcionális eszközöket és kiegészítőket.
Ha velem edzel, ne csak egy edzéstervre számíts, hanem egy életmódot, ami átformálja tested és szellemed. Az eltérés a megszokottól új kihívásokat és élményeket hoz, és garantáltan élvezetes lesz az edzés. Ne hagyd figyelmen kívül az eszközöket és kiegészítőket, amelyekkel dolgozom, mert ezek segítenek a hatékonyabb fejlődésben.

Legyen benned bizalom, hiszen minden befektetett perc és minden megmozgatott izom egy lépés közelebb visz a céljaidhoz. Ne feledd, a kemény munka és a szorgalom mindig megtérül, és én itt vagyok, hogy segítsek ezen az izgalmas úton. Hajrá, várlak szeretettel az edzéseimen, ahol nem csak tested, hanem lelked is fejlődik!”