Duday Csenge

06701992999
dudayfizio@gmail.com

 

Gyógytornász-fizioterapeuta
4 éves korom óta életem része a mozgás, éppen ezért is döntöttem úgy, hogy ilyen szakmában szeretnék elhelyezkedni. A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán végeztem el a gyógytornász-fizioterapeuta szakot, majd tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen folytattam ahol mester diplomát szereztem Fizioterapeutaként. Kezdetben házi betegápolásban, szabadidőközpontban, majd két magánrendelőben dolgoztam mint gyógytornász.

Végzetségeim:
Gyógytornász-Fizioterapeuta Bsc
Fizioterapeuta Msc
Manuálterapeuta
Kinematic Taping-Funkcionális elasztikus taping
Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiája
Mckenzie terápia (lumbális, nyaki és háti gerinc)
Az SMR mint eszköz, a gyógytorna hatékonyságának növeléséhez
A nyaki gerinc vizsgálata és kezelése (szegmentális stabilitás)
A rectus diastasis fizioterápiája szakmai workshop

Lépj ki a rohanó hétköznapok káoszában rejlő mozgásszervi problémák árnyékából! Itt vagyok, hogy segítsek megszüntetni a derékfájást, porckorongsérvet, nyakfájdalmat, kar és lábzsibbadást vagy bármilyen egyéb mozgásszervi kihívást, amelyekkel nap mint nap szembesülsz.
Nemcsak a panaszok kezelésére koncentrálunk, hanem a műtét előtti és utáni rehabilitációra, hogy újra megtaláld a teljes potenciálod. Ha szeretnéd javítani testtartásodat, erősíteni core izmaidat, vagy fejleszteni az egyensúlyodat, nálam helyed van!
Mindegy, hogy kismama vagy és a terhesség alatti tornára van szükséged, vagy éppen szülés utáni rehabilitációval szeretnél visszatérni a formádba, itt minden a te kényelmed és céltudatos fejlődésed körül forog.
Egy alapos vizsgálat után határozzuk meg az elérni kívánt célt, és minden edzés az adott problémára fókuszálva végigvezet az úton a fájdalommentesség és a mozgásszabadság felé. Gyere, és tedd meg az első lépést a fájdalommentes és aktív élet felé!”