Fojta Éva

06302111619
fojta.e@gmail.com

 

Az életemet a gyógytornával és a sportmenedzsmenttel szőttem össze, és büszkén mondhatom, hogy 1993-ban az Eü.Főiskola Gyógytornász szakán szerzett diplomámmal kezdtem el pályafutásomat. Éveken át foglalkoztam baleseti sérültek kezelésével, szakértelmemet és odafigyelésemet az egészségük helyreállítására összpontosítva.
1998-ban a Testnevelési Egyetem Sportmanager szakán ismereteimet bővítettem, egy második diplomával gazdagodtam. Pályám továbbviteléhez és a terápiás területen való elmélyüléshez az utamat a Margitszigeti Thermál Szálló terápiás részlegén folytattam.
2003 szeptemberétől a T-klub lelkes óraadójaként tevékenykedem. Kedden és csütörtökön gerinctréning órákat tartok, azoknak, akik szeretnének fejleszteni, erősíteni és gondoskodni gerincük egészségéről.
Az évek során további szakértelmet szereztem, és a McKenzie Mechanikai Diagnózis és Terápia Módszerét, valamint a 3D Scoliosis terápia elemeit alkalmazom vendégeimnél, akik gerincproblémákkal küzdenek. Hiszem, hogy a szakértelem és az odafigyelés kulcsfontosságúak az egészség helyreállításában, és mindig elkötelezett vagyok az emberek segítése mellett, hogy aktívabb, fájdalommentesebb életet éljenek.